Friluftsliv, skiløyper og turstier

Friluftsliv, skiløyper og turstier

Naturopplevelsen starter gjerne ved hageporten. Like utenfor ligger et grønt mangfold som gjør friluftslivet tilgjengelig for alle.

 

Her finner du blant annet turstier og skiløyper i Nordmarka og på Øståsen, et vått eldorado for padling på Fjorda og Randsfjorden, eventyrlige fiskemuligheter i over hundre vann og den historiske Pilegrimsleden over Granavollen. Tilgjengelig, variert og vakker hverdagsnatur for både mosjon og rekreasjon.

I et land spekket med fantastiske friluftsopplevelser, er det tilgjengeligheten som avgjør hvordan naturen tas i bruk. På Hadeland danner det frodige, kuperte landskapet rammen for utendørsaktivitetene. Naturopplevelsen starter gjerne ved hageporten. Like utenfor ligger et grønt mangfold som gjør friluftslivet tilgjengelig for alle. Her finner du blant annet turstier og skiløyper i Nordmarka og på Øståsen, et vått eldorado for padling på Fjorda og Randsfjorden, eventyrlige fiskemuligheter i over hundre vann og den historiske Pilegrimsleden over Granavollen. Tilgjengelig, variert og vakker hverdagsnatur for både mosjon og rekreasjon.

Skiløyper og turstier på Hadeland
Vinterstid er det milevis med oppkjørte skiløyper i regionen, og mange finner tilgang til løypenettet der de bor.

På ski kan du nyte skogens ro i time etter time eller delta i ren for aktive og mosjonister i moderne skianlegg og mange lysløyper. Det kjøres opp tilførselsløyper til det omfattende løypenettet mange steder, og det kjøres gjerne opp løyper på jorder og i tilknytning til skoler og barnehager.