Friluftsliv

Friluftsliv

Naturopplevelsen starter gjerne ved hageporten. Like utenfor ligger et grønt mangfold som gjør friluftslivet tilgjengelig for alle.


Her finner du blant annet turstier og skiløyper i Nordmarka og på Øståsen, et vått eldorado for padling på Fjorda og Randsfjorden, eventyrlige fiskemuligheter i over hundre vann og den historiske Pilegrimsleden over Granavollen. Tilgjengelig, variert og vakker hverdagsnatur for både mosjon og rekreasjon.

I et land spekket med fantastiske friluftsopplevelser, er det tilgjengeligheten som avgjør hvordan naturen tas i bruk. På Hadeland danner det frodige, kuperte landskapet rammen for utendørsaktivitetene. Naturopplevelsen starter gjerne ved hageporten. Like utenfor ligger et grønt mangfold som gjør friluftslivet tilgjengelig for alle. Her finner du blant annet turstier og skiløyper i Nordmarka og på Øståsen, et vått eldorado for padling på Fjorda og Randsfjorden, eventyrlige fiskemuligheter i over hundre vann og den historiske Pilegrimsleden over Granavollen. Tilgjengelig, variert og vakker hverdagsnatur for både mosjon og rekreasjon.

Forslag til fine naturopplevelser finner du her:

Turforslag, skiløyper og turstier på Hadeland

Ut på tur i Gran

Ut på tur i Jevnaker

Den norske turistforening på Hadeland

Hadeland Turlag

Barnas Turlag Hadeland på Facebook