Regionrådet for Hadeland inviterer til konkurransen Hadeland pusser opp; uterom. Her får du mulighet til å vinne oppussing av ditt valgte uterom, hvor arbeidet utføres og leveres av lokale eksperter.

Hva må du gjøre for å vinne eksperthjelp til ditt uterom? 

1. Ta bilde av den delen av ditt uterom du ønsker at vi skal pusse opp for deg.

2. Send bildet og en liten søknadstekst med begrunnelse for hvorfor ditt prosjekt bør velges ut, på epost til hadelandpusseropp@gmail.com, innen 10. august. Vinneren blir bekjentgjort 20. august 2023.  

Om ikke ditt prosjekt velges ut, kan du fortsatt vinne nydelige matskatter fra lokale matprodusenter. Hovedpremien går til et prosjekt på Hadeland, mens de øvrige premiene trekkes ut blant alle de innsendte forslagene.

Lokale eksperter

De som bidrar i konkurransen er disse lokale ekspertene:

Feiring:
«I over 60 år har vi jobbet med å skape varige løsninger som kommer våre kunder og samfunnet til gode. Vi gleder oss til å hjelpe dere pusse opp, Hadeland. Stein for stein».

Hageland Hadeland:

«Blomster og planter kan gi ethvert uterom den ekstra prikken over i-en, enten det er i potter, i et drivhus eller et bed. Vi gleder oss til å farge ditt uterom med flotte planter».

Hadeland glassverk:

«For oss er tradisjon og nærområdet viktig, og vi er stolte av å få ta del i denne satsingen på Hadeland. Vi gleder oss til å ta fatt på prosjektet, og til å se hva du trenger hjelp til».

Byggservice Innlandet:

«Vi ser frem til å ta fatt på ditt oppussingsprosjekt, og er stolt sponsor av denne konkurransen».

GAST:

«Det er viktig for oss at GAST er mer enn bare et entreprenørselskap. En del av visjonen er å være en foregangsbedrift for lokalsamfunnet vårt, og derfor gleder vi oss til å være med å pusse opp uterom på Hadeland»

Montér Jaren:

«For oss teller resultatet, og vi er stolt sponsor og gleder oss til å ta fatt på oppussing her på Hadeland».

Fagmøbler Hadeland:

«Ingenting er bedre enn å nyte det fine været ute i hagen eller på uteplassen, og med riktig møblering kan du skape en utendørs oase som du vil elske. Vi gleder oss til å bistå deg i forbindelse med denne konkurransen».

Trykk her for å komme til en egen side på Facebook hvor du kan følge konkurransen.

Vi gleder oss til å se alle bidragene, og ønsker dere alle lykke til!

PS: Om du vinner, vil oppussingen av ditt uterom bli dokumenter, til bruk i markedsføring i regi av Regionrådet for Hadeland.