Hadelandsjobb.no

Finn ledige jobber på hadelandsjobb.no

Oppdatert oversikt over ledige jobber i de tre Hadelandskommunene.


Hadelandsjobb.no gir oppdatert oversikt over ledige jobber på Hadeland

Regionrådet etablerte denne oversikten over ledige jobber i de tre Hadelandskommunene for ett år siden. Siden da har nettsiden vist over 400 ledige jobber.

- Vi skal bidra til næringsutvikling og økt bosetning. Skal vi lykkes med det, må virksomhetene ha tilgang på kvalifisert arbeidskraft og tilflyttere må se at det er jobbmuligheter lokalt, sier prosjektleder Vibeke Buraas Dyrnes.

Skal det være aktuelt for barnefamilier å flytte hit, må en av foreldrene ha mulighet til å finne seg jobb lokalt. Det holder ikke med romslig bolig og trygt nærmiljø. Det bekrefter småbarnsforeldre i intervjuundersøkelser regionrådet har gjennomført. En av foreldrene kan pendle, men ikke begge.

- Nettsiden hadelandsjobb.no er ikke en annonseportal. Nettsiden vil ha en oppdatert oversikt over ledige jobber med lenker til utlysningene – enten de er i lokalavisa, på virksomhetenes nettsider, NAV eller andre steder.

For at oversikten skal være mest mulig komplett, oppfordrer prosjektleder Vibeke Buraas Dyrnes arbeidsgivere til å tipse om ledige stillinger slik at de kommer med i oversikten.

- Send en post til post@hadelandsjobb.no, med lenke til utlysningen eller informasjon om den ledige stillingen, oppfordrer hun.

Klikk her for å kommen til hadelandsjobb.no