Velkommen til våre nye nettsider

Her skal du enkelt kunne finne det du søker, enten du vil vite hva regionen har å tilby, eller du er opptatt av Regionrådets prosjekter.


- Med de nye nettsidene ønsker vi at alle som er nysgjerrige på regionen vår skal få lite et bilde av livet på Hadeland sier prosjektleder Vibeke Buraas Dyrnes.

Regionrådet hovedoppgave er å bidra til gode levekår og utviklingsmuligheter på Hadeland, samt profilere regionen som en attraktiv bo- og etablererregion. Nettsidene gjenspeiler dette med informasjon om regionrådets prosjekter og nyttig informasjon om bolig, oppvekst og fritid samt arbeid og næringsliv.

- Nyheter og aktuelle saker om regionen finner du også vår Facebook-side. Der har vi nær 2500 følgere og mange som bidrar med gode innlegg.

Informasjon om kommunale tjenester finner du på kommunenes hjemmesider.

I tillegg til de nye nettsidene, har Regionrådet for Hadeland en egen nettside som profiler ledige jobber på Hadeland(lenke) og en nettside for ledige tomter(lenke). Formålet med disse to nettstedene er å synliggjøre mulighetene for å finne ny jobb og realisere boligdrømmen i regionen.

- Målet med de nye sidene er å gjøre det enklere å finne frem til aktuell informasjon og at du som leser skal få en bedre opplevelse. Vi tar gjerne imot ris og ros og er takknemlige for alle innspill til forbedringer, sier Vibeke Buraas Dyrnes.