Opplev Hadeland

Opplev Hadeland

Regionrådet har utviklet en ny brosjyre med opplevelser på Hadeland

Brosjyren retter seg mot innbyggere, hyttefolk, dagsturister, ja alle som vil utforske Hadeland på fritiden. Her finner du opplevelser knyttet til mattradisjon, kultur, landbruk og natur og det unike kulturlandskapet.

- Med denne brosjyren vil vi slå et slag for hverdagsturismen, og vise litt av mulighetene som ligger her sier prosjektleder Vibeke Buraas Dyrnes.

Regionen har Randsfjorden som sitt hjerte og er omgitt av vakkert kulturlandskap med hyggelige tettsteder. Forgreinede innsjøer og langstrakte skoger innbyr til små oppdagelser, store turopplevelser og mange overraskelser. Endeløse skiløyper innbyr til en snøsikker vintersesong for turgåere og treningsentusiaster

Brosjyren viser vei til museene og besøksgårder så vel som å gi tips om fine sykkelturer, badeplasser, fotturer, skiturer og skøytebaner. Noe for enhver alder og skostørrelse.

Her finner du spisesteder som ivaretar mattradisjoner, utsalg hvor du finner kortreiste matvarer og en god seng for natten enten du vil slå opp telt eller våkne til ferdig frokost på hvit duk.

Se brosjyren her: Opplev Hadeland