Her er et lite knippe med unge, lovende Hadelands-utøvere.

LARS HEGGEN (17), langrenn (Harestua IL, og del av Team Hadeland), tok to medaljer under junior-VM i Canada. Først ble det sølv på 10 kilometer fristil, og deretter gikk han en veldig god etappe da Norge tok gull på miksstafetten.
– Begge deler var store opplevelser. De to medaljene er umulig å sammenligne. Det er gøy å vinne som et lag, men også noe helt eget ved å ta en individuell medalje i et VM, sier han til avisa Hadeland.
Lars Heggen har godt selskap i søskenflokken. Storesøster ANNA HEGGEN ble juniorverdensmester på stafett i fjor, mens lillesøster KARI HEGGEN tok gull på sprinten og bronse på fem kilometer klassisk under Hovedlandsrennet i februar. 

VEBJØRN SØRUM (24), skiskyting (Søndre Ål Sportsklubb) har topplasseringer i norgescupen, IBU-cupen og EM. Han markerte seg nylig sterkt i verdenscupen i Holmenkollen. Sørum satser mot OL i 2026.

LOTTA FLATUM (20), friidrett (Brandbu IF) var én av åtte deltakere som representerte Norge under European Throwing Cup i Portugal tidligere denne måneden. I diskos kastet hun 56,54 meter til gull, et resultatet som også er årsbeste i Europa av en kvinnelig U23-utøver.

MAGNUS TUV MYHRE (22), friidrett (Brandbu IF), fra Jevnaker, har den siste tiden trent sammen med Jakob Ingebrigtsen og Jacob Boutera. På 3000 meter i friidretts-EM innendørs i Tyrkia, fullførte han til en 12. plass av 15 løpere, på tiden 7.51.30. Det ble personlig rekord på distansen innendørs.

HENRIK TESLO FJELLHEIM (21), sykling, fra Brandbu, tråkket nylig i gang proffkarrieren med et ritt i Rwanda, over åtte etapper, og 1200 kilometer fordelt på både landevegs- og klatreetapper.