Den 12 timer lange folkefesten starter på dagen med er rekke aktiviteter, og fortsetter med konserter i Lunnerhallen på kvelden.

– Selv om vi ikke kan love 125 aktiviteter denne dagen, kan vi love at det vil skje utrolig mye for alle aldersgrupper. Vi håper alle i Lunner blir oss på feiringen, sier ordfører Harald Tyrdal i en pressemelding.

Dagsarrangementet er gratis og starter klokken 12. På lista over underholdning og aktiviteter står det blant annet dans, turn, kor, korps, grafitti-maling, hoppeslott, taler, sveip gjennom historien, diverse stands – og  bursdagskake. Dessuten vil barn og voksne få mulighet til å teste konkurranseinstinktet.

For barn og voksne

Bandet Hagle skal først spille gratiskonsert for ungdom under 18 år, og senere som en del av voksenkonsertene på kvelden i Lunnerhallen. 

Hagle er en norsk country-rap-duo som består av André Jensen og Olav Tokerud. Låtene handler om rånemiljøet og lokal bygdekultur, og duoens første singler ble plukket opp av NRK-serien «Rådebank». Siden har det tatt av på Tik Tok, Spotify og på konsertscenene for Hagle, som blant annet spilte på VG-lista på Rådhusplassen i Oslo i juni, i følge avisen Hadeland.

I Lunnerhallen spiller også Bratpack, Hjerterknekt og Barske karer, mens Janne Hea (med Mari Skeie Ljones og Mats Raknerud) og Nils Erik Strømnes (med Ann Beate Solstad Eide og Trond Lysenstøen) holder pubkonserter i foajeen.

Arrangør for kveldskonserten er Kulturbruket Gamleskolen Harestua, i samarbeid med Lunner kommune og Kulturkontoret for Lunner og Gran.

Billetter bestilles på kulturhadeland.no. Pris? 125 kroner, selvfølgelig.