Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Ås kommunevåpenDette er Ås kommunes næringsportal, for kommunale tjenester gå til www.as.kommune.no

Nyheter

Operafest Røykenvik

Snart opera i alle kanaler

Operafest Røykenvik har slagordet: Det beste av opera møter det beste av Hadeland. Og i år kommer NRK for å dekke begivenheten.

Operafest Røykenvik

Vant billetter til Operafest

Ragnhild Lien vant billetter gitt av Regionrådet, til Operafest spesial. Hun tok med seg venninnen Hege Mathiasen. På fredagen spilte orkesteret KORK, og NRK filmet til årets sommerkonsert.

Åpning av Jakten på Hadeland

Åpnet utstilling med motorsag

Utstillingen "Jakten på Hadeland" ble i juni åpnet på et litt spesielt vis, med referanser til både dagens og fortidens hadelendinger. Utstillingen vil være tilgjengelig på Randsfjordmuseet i flere år, og i perioden 6. juli til 30. august denne sommeren, er også de originale bronsebukkene på plass.

Hadeland pusser opp

Bli med på konkurranse!

Årets sesong av sommerhytta ble spilt inn på Hadeland, og finalen gikk av stabelen 29. juni. Men vi fortsetter oppussingsgleden, og inviterer deg til å bli med i en konkurranse hvor du kan vinne oppussing av ditt uterom.

Hadeland pusser opp uterom

Her er vinnerne av ”Hadeland pusser opp; uterom”!

Tidligere i sommer lanserte Regionrådet konkurransen ”Hadeland pusser opp”, hvor man kunne vinne oppussing av et uterom, utført av lokale aktører. I dag ble juryens avgjørelse annonsert, og det var en svært lykkelig vinner som mottok beskjeden. 

125årsjubileum Lunner

Lunner feirer 125 år

Lunner har i år vært en egen kommune i 125 år, og inviterer til bursdagsfest i og omkring Lunnerhallen, den 23. september.

Hei Hadeland

Portal for hele Hadeland

I august ble Hei Hadeland lansert - en nettportal der hadelendinger og besøkende skal finne alt de trenger på ett sted.