Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter

Hadelandskonferansen 2018

Klart for Hadelandskonferansen

Fredag 17. november arrangeres den årlige Hadelandskonferansen, og i år er temaet "Sosial bærekraft”. Næringsminister Jan Christian Vestre, tidligere kulturminister Abid Raja og grunnlegger av “Big Enough Global” Kimiya Sajjadi, er noen av dem som skal holde foredrag. Regionrådet bidrar med seks sterke historier på film.

27. oktober. Guttorm Røken og Ola Hjelmen fra Gast. Foto: Aldina Pervanic

Oppussingen nærmer seg slutten

I konkurransen “Hadeland pusser opp; Uterom” har håndverkere og bidragsytere allerede gjort en stor jobb hos vinnerne, og nå nærmer det seg sluttføring.

Torun Sørli  Hadeland Landhandel

Fem vant matskatter fra Hadeland

I konkurransen "Hadeland pusser opp; uterom”, var det én hovedvinner, men også fem som vant lekre delikatesser fra lokale  produsenter.

Hei Hadeland

Portal for hele Hadeland

I august ble Hei Hadeland lansert - en nettportal der hadelendinger og besøkende skal finne alt de trenger på ett sted. 

125årsjubileum Lunner

Lunner feirer 125 år

Lunner har i år vært en egen kommune i 125 år, og inviterer til bursdagsfest i og omkring Lunnerhallen, den 23. september.

Hadeland pusser opp uterom

Her er vinnerne av ”Hadeland pusser opp; uterom”!

Tidligere i sommer lanserte Regionrådet konkurransen ”Hadeland pusser opp”, hvor man kunne vinne oppussing av et uterom, utført av lokale aktører. I dag ble juryens avgjørelse annonsert, og det var en svært lykkelig vinner som mottok beskjeden. 

Minidokumentar Eli Kristin Hanssveen Operafest Røykenvik

Et personlig møte med divaen

I forbindelse med årets Operafest ble det sluppet en minidokumentar om Eli Kristin Hanssveen, operasanger, diva og kunstnerisk leder.

Hadeland pusser opp

Bli med på konkurranse!

Årets sesong av sommerhytta ble spilt inn på Hadeland, og finalen gikk av stabelen 29. juni. Men vi fortsetter oppussingsgleden, og inviterer deg til å bli med i en konkurranse hvor du kan vinne oppussing av ditt uterom.

Åpning av Jakten på Hadeland

Åpnet utstilling med motorsag

Utstillingen "Jakten på Hadeland" ble i juni åpnet på et litt spesielt vis, med referanser til både dagens og fortidens hadelendinger. Utstillingen vil være tilgjengelig på Randsfjordmuseet i flere år, og i perioden 6. juli til 30. august denne sommeren, er også de originale bronsebukkene på plass.